Taivaanvahti-sovellus julkaistu

Geosaaga on julkaissut Ursan Taivaanvahdin havaintoja näyttävän Taivaanvahti-sovelluksen iOS-laitteille App Storessa ja Androidille Google Play kaupassa. Taivaanvahdista löytyy näyttäviä kuvia ja havaintoja mm. revontulista, haloista, myrskyistä ja avaruuden ilmiöistä.

Sovellus noutaa esitettävät havainnot Ursan Taivaanvahdista. Voit lähettää oman havaintosi osoitteessa www.taivaanvahti.fi. Havainnot julkaistaan aina ylläpidon tarkistuksen jälkeen. Havaintojen kuvien ja tekstien omistusoikeus on havaintojen tekijöillä.

Jos haluat testata sovelluksen uusia ominaisuuksia ensimmäisten joukossa, niin voit liittyä testaajaksi Google Playssa tai Applen Testflight sovelluksen avulla osoitteessa https://testflight.apple.com/join/ADkbPa02

Tietosuojaseloste

Sovellus ei kerää käyttäjästä tietoja eikä käytä analytiikkaa. Sijaintitietoa voidaan käyttää karttatoiminnon yhteydessä kartan kohdistamiseen. Mikäli kommentoit havaintoja, niin Ursan Taivaanvahdille lähetetään kommentin lisäksi nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Alla kuvaruutukaappauksia sovelluksesta.

You should also read:

Sääikkuna-sovellus julkaistu

Sääikkuna on uusi suomalainen sääsovellus iOS-laitteille. Sääikkuna-sovellus sisältää seuraavat ominaisuudet Sovellus käyttää MET Norwayn (yr.no) ja Ilmatieteen laitoksen avointa dataa. Sovelluksen on toteuttanut…